RUG SOLID Logo
Search
Alle stories
Efterårsinspiration til hjemmet

Efterårsinspiration til hjemmet

Tina Steneman — Læsetid: 1 min.

Efterårsinspiration til hjemmet

Jeg elsker efteråret, de flotte gåture i skoven med alle de smukke gule, orange og brune farver. Det er også en tid hvor vi bruger mere tid indenfor og hygger på de kolde våde dage. I dette indlæg vil jeg gerne dele lidt efterårsinspiration til hjemmet og snakke om farverne jeg selv bruger her i efteråret 😊

Brændt gul, afdæmpet og behagelig 🧡

En retro farve vi har set komme frem igen de seneste år og jeg forstår udemærket godt hvorfor den passer bare super godt ind i næsten alle rum! Den går sammen med både mørkt og lyst træ. En farve jeg stærkt vil anbefale til stuen da den skaber en rolig og hyggelig stemning.

Orange, energisk og vibrant 🍁

Jeg elsker orange den skaber liv og energi i rummet. Den passer rigtig godt sammen med grå, beige og brune farver. En fantastisk farve til soveværelset eller gangen da den giver et frisk pust i hverdagen.

Støvet brun, behagelig og afslappet 🍂

En støvet brun giver et roligt og afslappet atmosfære i rummet. Det er en farve som er behagelig for øjet blandet med træ og som vi har set mere og mere i nordiske rum de seneste år.

En blød fersken 🥰

Fersken er en dejlig neutral farve der giver både et optimistisk og samtidigt afslappet udtryk. Den fungerer rigtig godt sammen med lyse træfarver og skaber et moderne feminint udtryk i et rum.

Beige, perfekt til soveværelset 😊

Jeg elsker at have et tæppe ved siden af sengen da det gør at det første skridt om morgenen er behageligt, specielt de kolde dage når gulvet er iskoldt (med mindre man er så velsignet at have gulvvarme 😇). I soveværelset vil jeg helst have rolige jordfarver, så beige er det perfekte valg.

Jeg håber at dette lille inspirations indlæg kunne inspirere og hjælpe dig med at koordinere farverne i dit hjem her i efteråret ❤️

Mvh,
Tina

Kommentarer

Vær den første til at kommentere

Skriv en kommentar