RUG SOLID Logo
Search
Alle stories
De bedste bæredygtige blogs at følge

De bedste bæredygtige blogs at følge

Tina Steneman — Læsetid: 1 min.

De bedste bæredygtige blogs at følge

I Rug Solid snakker vi altid om bæredygtighed og at man skal leve en mere bæredygtig livsstil.

Det meget godt, men lettere sagt end gjort, ikke sandt?

Man vil jo altid gerne være bæredygtig (hvem elsker ikke naturen), men nogengange sidder man og tænker "hvor fanden starter jeg egentlig?"

Jeg plejer altid at sige; man ved ikke det man ikke ved, så hvordan skal man vide det? 🤔

Derfor håber jeg at denne artikel kan hjælpe dig med at finde den rette information og inspiration til en bæredygtig livsstil gennem nogle utroligt fede blogs 😊

1. Sustainably Chic

Natalie fra Jacksonville i Florida har altid haft en passion for bæredygtig mode og skriver om.. Ja det, og generelt om en grøn livsstil. På hendes blog kan du læse alt fra hvordan du mindsker dit plastik forbrug til at finde de rette brands til en bæredygtig livsstil.

Læs blog her

2. Going Zero Waste

Kathryn, wKathryn der startede Going Zero Waste fik allerede i college konstateret kræft i brystet. Det fik hendes tanker igang om hvad hun puttede i hendes krop og udenpå hendes krop. Hun fandt ud af hvor lidt regulation der egentlig er omkring alle de ting vi har tillid til er i orden hos de brands vi bruger i vores dagligdag. På Going Zero Waste bloggen finder du inspiration og guides til hvordan du kan formindske dit forbrug samt spare penge samtidigt (win win!).

Læs blog her

3. Selva Beat

Selva Beat er et moderne magasin med fokus på miljøet. Det har en mere ungdommelig og rebelsk tilgang til bæredygtig og sætter ordet 'hip' i hippie. Her finder du alt fra bæredygtige city guides, til hvilke produkter du kan erstatte palme olie produkter med (som helt sikkert skal diskuteres i en anden artikel).

Læs blog her

Jeg håber at dette var noget der kunne inspirere og give motivation samt inspiration til den bæredygtige livsstil. Som disse blogs viser så har det aldrig været nemmere at starte en bæredygtig livsstil da vi også er så heldige at mange flere virksomheder end os i dag tilbyder de rette løsninger. Men som jeg også ved kan det være en jungle at finde dem.

Mvh,

Tina 😊

Kommentarer

Vær den første til at kommentere

Skriv en kommentar