RUG SOLID Logo
Search
Alle stories
Indret med 2020 trendfarverne

Indret med 2020 trendfarverne

Tina Steneman — Læsetid: 2 min.

Indret med 2020 trendfarverne

Du kender det garanteret godt. Man sidder og surfer rundt på nogle indretningssider for inspiration og ender på en artikel om de hotteste farver lige nu.

Derefter bliver man præsenteret for nogle fantastisk flotte stylede billeder og tænker; “Wauv! Det vil jeg gerne have”

Men hverdagen er ikke stylet som i billederne og hurtigt opdager man at farvekoordination der er blevet brugt på billederne ikke er helt tilfældig eller let at opnå selv.

Og hvad er egentlig trendfarverne for 2020? 🤔

Der er altid delte meninger om dette men de fleste er enige om neo-mint (lys mint).

Ifølge WGSN er trendfarverne Neo Mint, Purist Blue, Cassis, Cantaloupe, Mellow Yellow (se alle farver nedenfor).

Nedenfor går jeg i dybden med hver trendfarve for 2020 og hvad der eventuelt passer godt til.

Jeg vil give dig nogle farve paletter du kan bruge til at guide din indretning hvis du har et godt øje til en eller flere af trendfarverne for 2020.

Neo Mint

Fresh, cool, moderne og ung. Mint er en sporty farve der bare for en til at føle sig glad og ungdommelig, men for meget mint kan hurtigt få rummet til at ligne et venteværelse på et hospital.

Som set på farvepaletten er det vigtigt at blande mint med lyse trætoner og lysegrå elementer, hvis man også har mørkt træ i rummet er det vigtigt at det ikke er for dominerende. Planter passer også godt til mint, kaktus planter er specielt et godt match.

Purist Blue

Frisk, ren og sund. Det er intet roligere end at kigge udover en lyseblå sø af vand efter sneen fra bjergtoppen er smeltet om foråret.

Den lyseblå nuance passer rigtig god med lyse træfarver og hvide eller lysegrå vægge som dominante farver i rummet. En smule røget eg kan yderligere give en flot kontrast.

Cassis

En elegant, afdæmpet og royal farve. Den giver en afslappet og eksklusiv atmosfære i rummet.

Som farverne ovenover passer cassis (lilla) også utroligt godt til lyse træfarver, hvide og lyse grå vægge og komplimentere også mørke planter. Det er vigtigt ikke at have for mange mørke elementer i rummet sammen med denne farve da det hurtigt kan føles meget mørkt.

Cantaloupe

En frisk og tropisk melon farve. Hvis man savner følelsen af at være i et tropisk klima er denne farve super dejlig at have i hverdagen.

Denne farve fungerer rigtig godt i neutrale rum med mange lyse grå, hvide, greige (grå + beige) og lyse træ farver. En fantastisk farve der kan give dit rum et moderne og energisk udtryk.

Mellow Yellow

En varm og dejlig nuance af gul. Hvis du savner 70'erne eller har en retro stil er denne varme nuance af gul et fantastisk match. Den kan også sagtens fungerer i et moderne interiør med de rette farver.

Den mørke og varme gule farve skaber en rolig og optimistisk atmosfære sammen med lyse træ farver, den passer også helt fint til planter. Mørke træfarver passer også helt fint til i mindre mængder.

Sidste ord

Jeg håber dette kunne give dig lidt inspiration til at indrette med disse trendfarver. Husk at dette blot er en guide og nogle gange må man bryde reglerne for at få det smukkeste resultat 😁

/ Tina

Kommentarer

Vær den første til at kommentere

Skriv en kommentar