RUG SOLID Logo
Search
Alle stories
Den rette tæppeløber til dit hjem

Den rette tæppeløber til dit hjem

Tina Steneman — Læsetid: 2 min.

Den rette tæppeløber til dit hjem

Jeg elsker løbere og forstår godt, at de er ekstremt populære. I mit eget hjem bruger jeg dem mange steder da det giver et ekstra element og funktionalitet i hverdagen. I denne artikel vil jeg give dig nogle råd på hvor jeg anbefaler løbere, samt nogle af de super fede kvaliteter ved at vælge en løber.

1. En løber i køkkenet

Køkkenet er et af de første steder jeg ikke kan understrege nok hvor lækkert det er med en løber. Først og fremmest (ikke det mest attraktive element, men helt klart det mest funktionelle) er, at hvis man spilder i køkkenet (som ofte sker, ihvertfald for mig) er det bare nemt, især hvis man har et bomuldstæppe, at det bare kan komme i vaskemaskinen.

Et lyst tæppe kan se super flot og moderne ud med lyse køkken elementer.

2. Et ekstra element i gangen

Hall'en er et område som ofte let kan blive overset, men også et at de steder i hjemmet vi ser mest hver dag med hensyn til gennemgang. Både bomuldstæppet og lædertæppet egner sig rigtig fint til hall'en, jeg vil også stærkt anbefale at du bruger et skrid sikkert underlag specielt her, da løberen hurtigt kan glide rundt med meget gennemgang (taler af personlig erfaring 😁).

Hvis du har en neutral hall kan se skabe et super flot 'farvepop' koordineret med ens farver fra mindre elementer som f.eks. vaser.

3. Undgå slid på gulvet i entréen

I entréen bruger jeg selv et lædertæppe, da jeg har prøvet med bomuldstæpper men føler, at de bliver for hurtigt nussede og derfor ofte skal vaskes, specielt om efteråret og vinteren. Det ser også super stilet ud med lædertæppet og skaber en dejlig eksklusiv følelse hver gang jeg træder ind i mit hjem 😊

Kombiner et lyst lædertæppe med lyse farver i entréen for et moderne nordisk udtryk.

4. Den perfekte kompagnon i soveværelset

En løber ved siden eller foran sengen i soveværelset skaber også en helt fantastisk følelse hver morgen når man træder ud af sengen. Jeg kan godt lide et neutralt og afslappet soveværelse så farverne er neutrale med en beige læder løber foran sengen. Det skønne ved en løber i stedet for et større tæppe under sengen er også at det er dejlig nemt at fjerne, når man skal støvsuge og gøre rent.

I soveværelset kan det være rart med neutrale farver for at skabe en rolig og naturlig atmosfære.

5. Foran Garderobeskabet

Det sidste sted jeg elsker at have en løber er foran min garderobe. Hver morgen kan jeg let bruge 5 minutter på at vælge "dagens uniform" og der elsker jeg at kunne hvile fødderne på et blødt bomuldstæppe.

Skab et ekslusivt udtryk foran garderoden med læder.

Generelt syntes jeg at løbere er fantastiske, som nævnt tidligere er de bare nemme at have med at gøre når det kommer til rengøring, og jeg elsker den ekstra dimension de kan tilføje forskellige steder i hjemmet. Som altid håber jeg at det har været en interessant artikel at læse som kan hjælpe og inspirere dig når det kommer til indretningen af dit hjem! 😊

Mvh,

Tina

Kommentarer

Vær den første til at kommentere

Skriv en kommentar