RUG SOLID Logo
Search
Alle stories
Find det rigtige tæppe til køkkenet

Find det rigtige tæppe til køkkenet

Mads Steneman — Læsetid: 2 min.

Find det rigtige tæppe til køkkenet

Et tæppe i køkkenet kan måske lyde som en forfærdelig ide da det er næsten uundgåeligt at spilde engang imellem når man laver mad. Men med det rigtige tæppe i køkkenet kan det faktisk skabe en hyggelig og stilren atmosfære samt være super funktionelt. Hvis du har et rigtig flot gulv du gerne undgå at spilde på er det en super god idé med et tæppe i køkkenet, eller hvis du syntes køkkengulvet er lidt kedeligt kan er farverig løber altid løfte stemningen.

1. Vælg et materiale der passer til dig 🧶

Generelt vil jeg anbefale Plasttæppet, Lædertæppet eller Bomuldstæppet til køkkenet.

Plast er super nemt at rengøre da det er lavet af plast og har en blød børstet følelse præcis som uld som gør at når man står på tæppet i bare tæer om morgenen og drikker kaffe eller laver morgenmad, så bliver oplevelsen lige lidt mere lækker.

Læder er dejligt varmt at stå på året rundt, det er også nemt at tørre af med en fugtig klud hvis man spilder og så skaber det en moderne skandinavisk og eksklusiv følelse.

Det sidste materiale, bomuld, er super blødt, lækkert og nemt at rengøre da det kan vaskes i vaskemaskinen. Bomuldstæppet er også det perfekte valg til at skabe en ekstra hyggelig atmosfære i køkkenet.

2. Match Gulvet 🎨

Har du skaktern på dit gulv i sort/hvid? Eller måske en lyst trægulv? Det er vigtigt når du vælger farve og materiale at du koordinere med gulvets æstetik. Det kan skabe et stilet look at ligge en sort læder løber på et ternet sort/hvid gulv, og en hyggelig moderne nordisk atmosfære med et lyst bomuldstæppe på et trægulv. Et godt valg der passer til det meste er light grey læder eller light grey bomuld og Plast i Granite. Nedenunder har jeg lavet nogle illustrationer der kan bruges som inspiration.

3. Tilføj et skridsikkert underlag ❗️

En af de ting jeg vil anbefale stærkt er at give dit tæppe et skridsikkert underlag. Hvis du har husdyr, børn eller ældre personer i hjemmet der ofte går rundt i køkkenet er det en super god idé med et skridsikkert underlag. Derudover giver det øget komfort under fødderne når du står i længere tid og laver mad.

Personligt er jeg rigtig glad for en løber i køkkenet da den skåner gulvet hvis jeg spilder (hvilket er uundgåeligt for mig) og den øgede komfort når jeg står og laver retter der tager lidt længere tid. Som altid håber jeg at denne guide har kunnet hjælpe dig med at finde det rette tæppe til dit køkken 😊

Mvh,

Mads

Kommentarer

Vær den første til at kommentere

Skriv en kommentar