RUG SOLID Logo
Search
Alle stories
Hvor lækkert er bæredygtigt design i 2020?

Hvor lækkert er bæredygtigt design i 2020?

Mads Steneman — Læsetid: 1 min.

Hvor lækkert er bæredygtigt design i 2020?

Hvem vil ikke være bæredygtig? Problemet er ofte at bæredygtighed har sin pris, det er ikke altid at man kan skabe bæredygtigt design der er lige så flot som design lavet af ikke-bæredygtige materialer og til samme pris. Mens mange prøver (og det elsker vi), er det ikke alle de store design brands der har skiftet til en fuldstændig bæredygtig produktion endnu.

Vi har samlet en top 5 liste over de bæredygtige brands vi synes er vildt fede og laver lækkert design i 2020.

1. Mater

Mater blev skabt tilbage i 2006 af Henrik Marstrand og har i dag et stort udvalg af lækkert moderne dansk design skabt i samarbejde med danske designere som blandt andet Space Copenhagen.

2. Takt CPH

Takt tilbyder smukke, enkle og moderne danske design møbler af bæredygtige materialer. Blandt andet er deres træ udelukkende fra kontrollerede skove hvor træerne får tid til at naturligt regenerere, der bliver vist hensyn til dyrene og arbejdsvilkårene er gode.

3. Enkl

Enkl designer efter en cirkulær design filosofi, deres møbler er skabt med tanke på livet efter deres brug. For at sikre nem genbrug kan møblerne let skilles ad så materialerne kan blive genbrugt rene. Enkl viser at de står bag deres ord ved at tilbyde en take-back service hvor de køber deres produkt tilbage for 10 procent af prisen når man er færdig med at bruge det.

4. Wehlers

Wehlers laver utroligt flotte møbler af genbrugte materialer, blandt andet deres R.U.M stol er et symbol på hvordan rest materialer kan blive til nyt lækkert design, lavet i Danmark. Udover R.U.M, har Wehlers en selektion af andre flotte møbler blandt andet en lounge stol, daybed samt borde.

5. ReBeds

Hvis du leder efter en seng i et specielt design som er bæredygtig, så tilbyder ReBeds nogle fantastiske muligheder. ReBeds laver nemlig senge af certificerede materialer med en produktion i Danmark i flotte designs der står ud i ethvert rum.

Kommentarer

Vær den første til at kommentere

Skriv en kommentar