RUG SOLID Logo
Search
Alle stories
Den ultimative guide til det perfekte tæppe

Den ultimative guide til det perfekte tæppe

Mads Steneman — Læsetid: 3 min.

Den ultimative guide til det perfekte tæppe

Står du også lige nu og kigger på stuen, værelset eller din hall og tænker på hvilket tæppe er bedst til dine behov i hverdagen? Det kan være en jungle med alle de forskellige materialer og typer af tæppet tilgængelige. Her er en liste med forskellige typer af tæpper hvor vi hjælper dig med at finde det helt rette tæppe til dit hjem.

Bomuldstæppet

Slidstyrke - Moderat / God

Hvem - En klassiker der er god til dig der søger et tæppe som nemt kan rengøres og samtidig skaber et moderne udtryk i hjemmet. I vores bomuldstæppe bruger vi genanvendt bomuld fra modeindustrien vævet i en stram og holdbar struktur for øget slidstyrke. Udover den slidstærke kvalitet er tæppet nemt at rengøre, bare læg det i vaskemaskinen og sæt temperaturen på 30° og vask tæppet.

Hvor - Bomuldstæppet fungerer fantastisk i hallen, ved siden af sengen, under spisebordet eller i stuen. Vi anbefaler generelt områder med trafik uden fodtøj i hverdagen.

Tip - På glatte overflader kan bomuldstæppet glide, vi anbefaler derfor et skridsikkert underlag for at øge sikkerheden og gøre tæppet ekstra blødt at gå på.

Se Bomuldskollektionen

Plasttæppet

Slidstyrke - Fantastisk

Hvem - Plasttæppet er til dig der gerne vil have et utrolig slidstærkt tæppe. Tæppet føles præcis som uld men er lavet af genbrugt plastik (we know, helt fantastisk!). Ligesom plasttæpper, er det utroligt nemt at rengøre plasttæppet med en våd klud og sæbe.

Hvor - Plasttæppet er et helt perfekt valg til badeværelset, under spisebordet, i entréen, udestuen eller udenfor.

Tip - På glatte overflader kan PET Tæppet glide, vi anbefaler derfor et skridsikkert underlag for at øge sikkerheden og gøre tæppet ekstra blødt at gå på.

Se plastkollektionen

Læder- og Læder / Jutetæppet

Slidstyrke - God

Hvem - Lædertæppet passer perfekt til dig der søger et slidstærkt tæppe der passer ind i den moderne nordiske indretning. Hvis du behøver et tæppe der kan klare lidt af hvert men samtidig giver et æstetisk flot udtryk i hjemmet er lædertæppet suverænt.

Hvor - Lædertæppet er velegnet i hele huset og kan klare områder som let trafik (som stuen eller spisebordet) såvel som områder med høj trafik med fodtøj (som entréen).

Tip - På glatte overflader kan Lædertæppet glide, vi anbefaler derfor et skridsikkert underlag for at øge sikkerheden og gøre tæppet ekstra blødt at gå på.

Se læderkollektionen

Se læder / jutekollektionen

Landscapetæppet

Slidstyrke - Moderat / God

Hvem - Landscape er ideelt til dig der søger et lækkert blødt tæppe der også har et unikt og fantastisk design som ligner ingen andre. Tæppet kan nemt rengøres i hverdagen med let støvsugning eller rystes udenfor.

Hvor - Landscape er ideelt til kontoret, soveværelset, stuen og hallen. Vi anbefaler generelt områder i dit hjem med trafik uden fodtøj.

Se Landscapetæppet her

Bambustæpper

Slidstyrke - Sart

Hvem - Hvis du søger det blødeste og lækreste tæppe til dine fødder med et eksklusivt og fantastisk flot udseende, er bambussilketæppet perfekt til dig. Det er himmelsk at gå på og har et utroligt flot skær der varierer efter hvor i rummet du ser tæppet.

Hvor - Bambussilketæpper er perfekte til stuen og i soveværelset. Tæppet er sart og vi anbefaler derfor at det anvendes i områder med let trafik uden fodtøj i hverdagen.

Tip - Når tæppet støvsuges, er det bedst at støvsuge med fibrene da det forlænger tæppets levetid.

Se bambuskollektionen

Kommentarer

Vær den første til at kommentere

Skriv en kommentar