RUG SOLID Logo
Search
Alle stories
Tæppet i soveværelset

Tæppet i soveværelset

Mads Steneman — Læsetid: 2 min.

Tæppet i soveværelset

Har du nogensinde trådt ud af sengen en kold morgen for at placere fødderne på et gulv, der føles som om du står på en gletsjer? Så ved du, hvorfor det er en god ide at have et tæppe i soveværelset. Ikke kun får du den bløde og varme fornemmelse for dine fødder hver morgen, det tilføjer også lidt dekorativ krydderi til dit soveværelse. Her er et par tip til at finde det perfekte tæppe til soveværelset.

At få den rigtige størrelse

Mange mennesker foretrækker store tæpper under senge (Eksempel A er en Kingsize Bed i 180 x 200 cm med et lædertæppe i Light Grey, 200 x 300 cm under). Alternativt er et langt tæppe placeret foran (Eksempel B er en Kingsize Bed i 140 x 200 cm med et Bomuldstæppe i Solar Orange, 65 x 135 cm under) eller på siden (Eksempel C er en mindre seng i 120 x 200 cm med et Bomuldstæppe i Dusty Jade, 75 x 200 cm under) af sengen også en fantastisk løsning og kræver ikke et stort budget, hvis dette er dit første tæppe i soveværelset.

Examples of how you could place a rug in your bedroom

Valg af det helt rigtige materiale

Materiale er meget vigtigt. Æstetisk definerer det tekstur, fornemmelse og udseende i dit soveværelse. Der er mange sorter at vælge imellem, vores klassikere hos Rug Solid inkluderer Læder og Bomuldskollektion. Læder er et godt valg i de koldere måneder da det holder på varmen og skaber en moderne nordisk stil. Bomuld skaber en blød stil, det kan nemt rengøres ved vask i vaskemaskinen (30 grader) og er perfekt hele året rundt.

On the left is our cotton rug in the color Dusty Jade and on the right is our leather rug in the color Beige

Valg af den rigtige farve

Hvis du har eller går efter et soveværelse i moderne nordisk stil som vist på billederne, vil neutrale farver som et beige lædertæppe eller et gråt bomuldstæppe være en fantastisk måde at komplimentere træfarverne i dit soveværelse. Hvis du vælger et mindre tæppe, kan du altid krydre tingene med et pop af farve, så længe det er koordineret.

On the left is our cotton rug in the color Steel Grey and on the right is our leather rug in the color Beige
On the left is our cotton rug in the color Steel Grey and on the right is our leather rug in the color Beige

Konklusion

‍Om du skal til og lave om på hele indretningen i soveværelset eller blot vil tilføje et ekstra element, håber jeg at disse ting kunne hjælpe dig til at finde det rette tæppe og give lidt inspiration til det næste indretningsprojekt i soveværelset.

#rugsolid - Husk at tagge os på Instagram, vi glæder os til at se din indretningsstil (vi ser dem alle)!

Kommentarer

Vær den første til at kommentere

Skriv en kommentar