RUG SOLID Logo
Search

Om

RUG SOLID er en dansk designvirksomhed grundlagt i 2012 af Tina Steneman. Virksomheden blev skabt ud fra en filosofi om at udfordre status quo for, hvordan bæredygtigt design opfattes i dagens verden.

De er mest kendt for at genopfinde det velkendte "chinditæppe" i form af det moderne bomuldstæppe. Et tæppe kendt for sin kvalitet gennem en nøje sans for detaljer og håndværk.

Ud fra denne filosofi søger RUG SOLID løbende at genopfinde velkendte produkter ved at kombinere bæredygtige materialer med kreativitet og en unik viden om håndværk.

Principper

Bag hvert design
1

Bæredygtighed

Hvert design er skabt af bæredygtige materialer.

2

Kreativitet

Nysgærrighed og udforskning er altafgørende for at skabe innovative designs og nytænke det velkendte.

3

Håndværk

Bag hver detalje ligger et unikt stykke håndværk. Produktionsprocessen er lige så vigtig som designprocessen og begge dele er drevet af kreativitet, nøjagtighed og nysgerrighed.

1% for the Planet

Gennem 1% for the Planet donerer vi 1% af vores årlige omsætning til at løse de mest presserende miljøproblemer i vor tid.

Certificeret Produktion

Produkter, der er certificeret under GRS, indeholder verificeret genbrugsindhold. Derudover opfylder certificerede organisationer en række sociale, miljømæssige og kemiske krav.