RUG SOLID Logo
Search

Dårligt nyt!

Skove brænder.

Arter uddør.

Og vandstanden stiger.

Hvis du har tændt for fjernsynet på det seneste, har du måske bemærket en masse snak om miljøet. Og det er fantastisk, snak er fantastisk, det skaber opmærksomhed. Men hvad der er vigtigere end snak, er handling. Planeten ødelægges stadig dag for dag. Sandheden er, at vi alle er en del af systemet. Men ligesom vi har været med til at bygge systemet, kan vi også rive det ned og genopbygge det. Sten for sten.

"Alle virksomheder er sat i verden for at tjene penge"

Den verden, vi lever i i dag, synes at være enig i, at en virksomheds eneste formål er at tjene penge.

Men folk sulter også. De dør af tørst. I mellemtiden profiterer mange virksomheder på dette. Og den skade, de forårsager miljøet, sker i udviklingslandene, ikke i de velhavende. De steder, hvor mennesker lider mest af forurenet luft og klimaændringer, er der, hvor produkterne bliver fremstillet. Og de selvsamme virksomheder lukker øjenene for at give forbrugeren (dig) det du ønsker, for at få billigere priser.

Men er det virkelig det, du ønsker?

Her er vores ydmyge mening: At være virksomhed, er en dårlig (og en meget ucool) undskyldning for at svine planeten til .

Politikere gør ikke meget ved klimaforandringerne. Dette skyldes såkaldt lobbyisme, hvilket betyder, at virksomhederne udveksler tjenester (eksempel: At få et godt job i en virksomhed senere i bytte for politiske tjenester nu). Selvom det kan virke hårdt, er den barske sandhed, at verden styres af penge. Det betyder, at virksomheder i sidste ende er ansvarlige for planetens helbred.

Her er de gode nyheder

Hvad du køber er hvad verden bliver. Hvis du vælger ikke at købe produkter fra virksomheder, der masseproducerer og udnytter, vil de gå konkurs. Vælg de virksomheder, der kæmper for forandring. De virksomheder, der eksisterer, ikke for at tjene penge, men for at gøre verden til et bedre sted. For dig og for os alle.

Det du vælger gør en forskel for planetens fremtid.

Make earth great again

Der er stadig meget arbejde der skal gøres. Men ved at vælge bæredygtigt, når det er muligt, gør du verden til et bedre sted. Sten for sten. Og her er de gode nyheder:

I dag er det ikke et kompromis at være bæredygtig. Elektriske biler er sexede. Vegetarisk mad smager vidunderligt. Bæredygtige tæpper ser bedre ud end nogensinde (hvis vi selv må sige det). Og det er fedt at købe genbrug. Med din støtte kan vi sikre, at fremtidens forretning bliver gjort med gode intentioner. Det er god forretning.

Det store spørgsmål

Her er det helt store spørgsmål: Hvad får os ud af sengen hver morgen? At skabe bæredygtige produkter og oplevelser, som du vil elske.

Det er vores løfte til dig, at vores drivkraft er at hjælpe seje mennesker som dig med at leve et bedre liv og at vi gør vores for at redde denne store smukke planet. Dette vil altid komme før "at være sat i verden for at tjene penge".

Men lad os være ærlige: Vi er ikke et perfekt firma, ikke engang tæt på. Ingen er. Men det her handler ikke om ingen, det handler om os, og vores intentioner er ægte.

Vi beder dig venligst dømme os, ikke på det vi siger, men på vores handlinger. Som du ville gøre med enhver anden virksomhed, naturligvis.

Vi giver 1% tilbage til planeten

Når nu vi drager fordel af planeternes ressourcer, er det kun rimeligt at give lidt kærlighed tilbage. Derfor giver vi 1% af vores samlede omsætning til bevarelse og genopretning af vores allesammens natur.

Du har scrollet så langt og tænker måske: "Det var da en sød historie, men hvad gør I ved det?". Det er et glimrende spørgsmål, og vi er så glade for, at du spurgte. Vi har samlet alt, hvad vi forsøger at gøre for planeten herunder.

Bæredygtigt

Vi mener, at godt design også skal være godt for planeten.

Grønne tal

Vores definition af grønne tal er nok en smule anderledes end andre virksomheder. Hint: det handler ikke om penge.

Certificeret produktion

I dag er alt og alle bæredygtige. Vi er Global Recycled Standard-certificeret.

Værdier

Tingene ændrer sig. Verden bevæger sig hver dag. Værdier bør dog aldrig ændre sig. Her er vores.

CO2-neutral forsendelse

Vi kompenserer for den CO2, der udledes hver gang vi sender en pakke.

Limited editions

I masseproduktionens tidsalder søger vi at gøre det modsatte.

Ansvarlighed

Vi sigter efter intet mindre end at være det bedste tæppefirma i verden at arbejde for.

Holdbart design

Vi er kæmpe produktnørder. Det betyder meget for os, at et produkt ikke kun er godt designet, men også godt lavet.

"It ain't much, but its honest work."

Kunne vi gøre mere? helt bestemt. Vi kan altid gøre mere. Men det vigtigste er at komme i gang. Forandring er gradvis og det starter med de små ting. Vi vil gerne takke dig, fordi du har læst så langt. Sammen vil vi genopbygge fremtiden. Make earth great again. Make earth sustainable. Sten for sten.

Vil du have mere bæredygtighed direkte i din indbakke?

Før du tilmelder dig: Vi skriver også om ting, så som hvordan man får et lækkert hjem. Og selvom det kan virke svært at tro, så er vi et tæppefirma. Derfor sender vi også lejlighedsvise produktnyheder. Men vi kan ikke li' at kede os. Så vi prøver at holde alting u-kedeligt.