Gratis CO2-neutral levering | Nem retur
RUG SOLID Logo
Search

Persondata

Persondata- og cookiepolitik

For at sikre en tryg købsoplevelse hos RUG SOLID kan du her finde information om hvordan vi indsamler data, hvordan disse benyttes samt hvordan dine data bearbejdes. Når du godkender RUG SOLIDs købsvilkår godkender du ligeledes vores generelle cookies og privatlivspolitik. Vi gør alt for at sikre en klar gennemskuelighed.



1. Vi er dataansvarlige - Hvordan kan du kontakte os?


Rug Solid Denmark ApS
Telehøjen 6, 5220 Odense SØ, Danmark
contact@rugsolid.com
CVR-nr.: 13443971


Ved at benytte da.rugsolid.com accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.



2. Formålet og retsgrundlaget for behandling af dine persondata


Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv. RUG SOLID har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig. Vi indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige.



3. Kategori af personoplysninger


Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os for at sende varen afsted til dig: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.


Vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand og opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.



4. Modtagere eller kategori af modtagere


Det er kun os der anvender personoplysninger, som vi har om vores kunder. RUG SOLID har retningslinjer for hvem der har adgang til disse. Udelukkende webshop-ansvarlige og de pakkeansvarlige.


Derudover kan ansvarlige for kundeservice tilgå informationerne med henblik på at hjælpe kunder med spørgsmål om levering, produkter mv.



5. Opbevaring af personoplysninger


Oplysningerne opbevares så længe det er nødvendigt for at sikre reglerne i den danske lovgivning, hvorefter de automatisk bliver slettet.



6. Retten til at trække samtykke tilbage


Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger som vi har registreret om dig samt enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage.


Hvis du ønsker at modtage disse eller trække dit samtykke tilbage, skal du kontakte os på contact@rugsolid.com.


Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbage trækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det i så fald først virkning fra dette tidspunkt.


Du kan altid få tilrettet ukorrekte oplysninger.



7. Dine rettigheder


Efter databeskyttelsesreglerne har en registreret en række rettigheder i forhold til virksomhedens behandling af personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.


7.1 Ret til at se oplysninger (indsigtsret)


Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig og en række andre oplysninger.


7.2 Ret til berigtigelse


Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig rettet.


7.3 Ret til sletning


I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.


7.4 Ret til begrænsning af behandling


Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine oplysninger. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen – må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke eller med henblik på, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.


7.5 Ret til indsigelse


Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.


7.6 Ret til at transmittere


Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra en dataansvarlig til en anden uden hindring.


Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.



8. Klage til datatilsynet


Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, som vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.



9. Hvem videregiver vi personoplysninger til?


Personoplysninger afgivet ved Rug Solid Denmark ApS videregives kun til:


  • Virksomhedens interne afdelinger
  • Udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt
  • Forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto.

For at kunne videreudvikle og forbedre rugsolid.com fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden.


Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Som registreret hos Rug Solid Denmark ApS, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: contact@rugsolid.com.



10. Hvad bruger vi personoplysningerne til?


Vi kan benytte dine personoplysninger til at:


  • Servicere dine online handler på vores online forretning (Sende dine varer mv.)
  • Give dig en mulighed for at deltage i visse serviceydelser. Dette er eksempelvis hvis du tilmelder dig konkurrencer og eller kampagner online.
  • Sende dine varer/din ordre ud til dig
  • Sikre drift og en god kundeservice på vores online forretning


11. Adgang til dine personoplysninger


Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger som vi har registreret om dig.


Hvis du ønsker at modtage disse, skal du kontakte os på contact@rugsolid.com. Du kan altid få fjernet eller tilrettet ukorrekte oplysninger.



12. Når du vælger bæredygtig indpakning fra RePack


RUG SOLID udveksler med Plan B From Outer Space Ltd., de data der måtte være nødvendige for at behandle ordren. Kundens data gemmes i RePacks kundedatabase. Disse data inkluderer kundens navn og email.


Plan B behandler kundens data i henhold til gældende lov for datahåndtering i Findland. Plan B hverken, sælger, distribuerer eller udlejer kundens data til tredjeparter.


Som kunde har du ret til at gennemse, få rettet eller slettet dine data. Kontakt info@originalrepack.com ift. dette.

Anslået levering: Fredag d. 28. Januar
Din kurv er tom
Cookies 🍪

Vi anvender cookies for forbedre din oplevelse på sitet og tilbyde dig relevant annoncering. Det er muligt at afvise cookies.

Læs mere i vores cookiepolitik.