Sådan pynter du med et løbertæppe

2 min. Home
How to decorate with a runner rug

At dekorere med et løbertæppe er en nem og effektiv måde at tilføje farve, tekstur og stil til dit hjem. Med så mange størrelser, former og designs at vælge imellem, er det ikke underligt, at løbertæpper er blevet et populært boligindretningsobjekt. Her er en omfattende guide til, hvordan du dekorerer med løbertæpper for at bringe et strejf af varme, hygge og karakter til dine opholdsrum.


Vælg den rigtige størrelse og form

Det første skridt i at dekorere med et løbertæppe er at vælge den rigtige størrelse og form. Løbetæpper kommer i en række forskellige størrelser, men de mest almindelige er 2 fod brede og 8 fod lange, 2,5 fod brede og 8 fod lange og 3 fod brede og 10 fod lange. Når du vælger størrelsen på dit tæppe, skal du overveje dimensionerne på dit værelse og det rum, du vil fylde. Hvis du vil forankre et bestemt område, såsom et spisebord eller en seng, vil du måske have et løbertæppe, der er lidt bredere end møblet.

Med hensyn til form kommer løbertæpper i en række forskellige former, herunder rektangulære, ovale, runde og endda unikke former som trekanter og sekskanter. Vælg en form, der passer til dit værelses overordnede stil. Rektangulære løbertæpper fungerer godt i de fleste rum, men ovale og runde løbertæpper kan tilføje et blødere, mere organisk præg.Vælg den rigtige farve og mønster

Når du har bestemt størrelsen og formen på dit løbertæppe, er næste skridt at vælge den rigtige farve og mønster. Når du vælger farven på dit tæppe, skal du overveje farvesammensætningen på dit værelse. Hvis dit værelse er neutralt, så vælg et tæppe i en fed farve for at tilføje et puds af farver og interesse. Hvis dit værelse allerede har en masse farver, så vælg et tæppe i en neutral tone for at samle rummet.

Med hensyn til mønster kommer løbertæpper i en række forskellige mønstre, herunder striber, blomstermotiver, geometriske og mere. Vælg et mønster, der komplementerer den overordnede stil i dit værelse og de øvrige indretningselementer i rummet. Hvis dit værelse for eksempel er moderne og minimalistisk, så vælg et løbertæppe med rene, geometriske linjer. Hvis dit værelse er mere traditionelt, så vælg et tæppe med et blomster- eller paisleymønster.Beslut dig for placeringen

Næste skridt i at dekorere med et løbertæppe er at beslutte placeringen. Løbetæpper er mest almindeligt brugt i gange, køkkener og entre, men de kan også bruges i andre områder af dit hjem, såsom spisestuer, soveværelser og badeværelser.

Når du beslutter dig for placeringen af dit løbertæppe, skal du overveje strømmen af dit rum og de andre møbler i rummet. For eksempel, hvis du placerer et løbertæppe i dit køkken, skal du overveje placeringen af dine skabe, øen og andre møbler. Sørg for, at tæppet ikke hindrer trafikken eller blokerer dørene eller skabene.

I entre og gange kan løbertæpper bruges til at skabe en indbydende og indbydende atmosfære. Vælg et løbertæppe, der er langt nok til at nå fra den ene ende af gangen til den anden, eller placer to løbertæpper side om side for at skabe et sammenhængende look.


Lagtæpper for ekstra dimension

Layering runner tæpper er en fantastisk måde at tilføje dimension og interesse til dit rum. Start med et større, neutralt farvet tæppe, og læg et mindre, mønstret løbertæppe ovenpå. Dette skaber et lagdelt look, der er både hyggeligt og stilfuldt.

Konklusion

Afslutningsvis er dekoration med et løbertæppe en nem og effektiv måde at tilføje farve, tekstur og stil til dit hjem. Når du vælger et løbertæppe, skal du overveje den størrelse og form, der passer bedst til dit rum, farven og mønsteret, der komplementerer din eksisterende indretning, og placeringen, der forbedrer flowet i dit værelse. Lagring af tæpper er en fantastisk måde at tilføje dimension og interesse til dit rum, så vær ikke bange for at eksperimentere med forskellige kombinationer. Med disse tips i tankerne kan du skabe en varm og indbydende atmosfære i ethvert rum i dit hjem med et smukt løbertæppe.

Tilbage til blog