Forsendelse & Returnering

Gratis fragt

Alle ordrer i Danmark leveres indenfor 1-2 hverdage og har gratis fragt. Bemærk at ekstra leveringstid kan forekomme indenfor højsæson og ved kampagner.

For alle andre lande vil fragtpriser blive beregnet ved kassen.

Leveringstid og sporing

Forsendelse tager normalt 2-4 hverdage. Du modtager en forsendelsesbekræftelse og faktura med et sporingsnummer/link, når ordren er klar til afsendelse.

Returneringer

Er varen ikke som ønsket? Intet problem. Følg blot instruktionerne nedenfor.

Bemærk at vi tager 75 kr i gebyr som dækker returfragt og vil blive trukket fra det samlede returbeløb.

Du har 14 dage fra modtagelse af varerne til at returnere dem i samme stand, som da de ankom til fuld refusion. Hvis produktet sendes retur uden plastpose og prismærke, anses produktet for at være brugt, og fortrydelsesretten er ikke længere gældende.

Følg venligst disse instruktioner, når du returnerer varer for at sikre korrekt behandling:

  1. Send en mail til retur@rugsolid.dk, hvor du oplyser: Fakturanummer og årsag til returneringen.
  2. Pak varen i beskyttende emballage, skriv dit navn og adresse tydeligt og vedlæg en kopi af din faktura eller ordrebekræftelse, så vi kan identificere pakken og give dig den bedst mulige service.
  3. Send pakken til RUG SOLID, Telehøjen 6, 5220 Odense SØ, Danmark

* Bemærk venligst, at alle bambus- og uldtæpper har et returneringsgebyr på 300 DKK, som vil blive trukket fra det samlede returbeløb.

Klager

Vi tilbyder en 24-måneders garanti for produktmangler identificeret under normal brug. Garantien dækker ikke defekter eller skader, direkte eller indirekte forårsaget af forkert håndtering, dårlig vedligeholdelse, vold eller manipulation.

Reklamation skal indgives inden for rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er opdaget eller burde have været opdaget. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi giver en gratis returfragtlabel, hvis varen var beskadiget, da du modtog den.