Sådan finder du din boligindretningsstil

1 min. Home, Style
Find din boligindretningsstil.
How to find your home decor style

En personlig historie

Jeg glemmer aldrig det øjeblik, jeg indså, at mit hjem ikke rigtig afspejlede min personlighed. Jeg var lige flyttet ind i en ny lejlighed og følte mig uinspireret af de generiske beige vægge og generiske møbler, der så ud til at fylde hver tomme af stedet.

At opdage min stil

Jeg vidste, at jeg havde brug for en forandring, men jeg var ikke helt sikker på, hvor jeg skulle starte.
Det var da jeg besluttede mig for at tage et godt kig på mit skab. Jeg bemærkede, at jeg havde en masse lyse, farverige stykker og en kærlighed til dristige mønstre. Det var da, jeg indså, at min personlige stil var meget mere excentrisk, end jeg oprindeligt havde troet.


"Jeg troede på, at for at leve 'smukt', skulle det ligne det, jeg så på Instagram. Og det havde fået mig til at træffe designvalg, der ikke afspejlede min personlighed."

Desert White Bomuldstæppe, Beige, Off-White, Creme, Elfenben


Instagrammable

Jeg troede, at for at leve 'smukt', skulle det ligne det, jeg så på Instagram. Og det havde fået mig til at træffe designvalg, der ikke afspejlede min personlighed.

At designe et hjem til mig

Med denne nyfundne viden i hånden satte jeg mig for at skabe et hjem, der virkelig afspejlede min personlighed. Jeg malede væggene en dyb, rig rød og fyldte rummet med farverige kunstværker og dristige mønstre. Jeg inkorporerede også en blanding af vintage og moderne stykker, hvilket skabte et rum, der var både unikt og sammenhængende.Lavendel bomuldstæppe, lilla, kludetæppe, design


Hvad er din stil?

Prøv at gå en lille tur gennem dit skab. Hvad ser du hænge derinde? Er du mere en klassisk, smart kommode eller foretrækker du at leve livet på den vilde side med nogle blomstrede stykker? Dine modevalg kan være en god indikator for din personlige stil, så brug dem som udgangspunkt for din boligindretningsrejse.

Se på hvad du har

Tag derefter et godt kig rundt i dit nuværende hjem. Hvilke stykker har du allerede, som du bare elsker? Er din samling fuld af vintageskatte eller er du mere til rene, moderne linjer? At identificere de stilarter, du allerede elsker, vil give dig en god idé om, hvad du skal inkorporere mere af i din indretning.

Hvad får dig til at sætte kryds?

Nu er det tid til at samle lidt inspiration! Bladr gennem disse boligindretningsmagasiner, rul gennem Pinterest, og gennemse dine foretrukne boligindretningsblogs. Gem billeder af rum og stykker, der får dit hjerte til at springe et slag over, og prøv at identificere de røde tråde mellem dem. Lægger du mærke til en bestemt farvepalet eller møbelstil, der virkelig taler til dig? Brug disse oplysninger til at hjælpe med at definere din indretningsstil.

Bomuldstæppe, Gul, Moderne, Citron, Pastelgul

Gør det til dit

Jeg håber, at dette vil fungere lige så godt for dig, som det gjorde for mig. Med en idé om, hvad din stil er, vil du være godt på vej til at skabe et hjem, der virkelig afspejler din personlighed.

God indretning, jeg kan ikke vente med at se dig i den næste artikel!

Kærlighed, Anna

Tilbage til blog

Anna

Anna er en ivrig elsker af alt inden for boligindretning. Hun har et skarpt øje for detaljer og en passion for at skabe varme, indbydende rum, der er både stilfulde og funktionelle.