RUG SOLID er en dansk designvirksomhed grundlagt af Tina Steneman i 2012

Læs hele historien nedenfor

Det hele startede i 2009, da Tina så dokumentaren 'Hjem'

"I dokumentaren blev jeg fanget af, hvor vidunderlig vores smukke planet er, og hvor vigtigt det er, at vi passer på den. Det inspirerer mig enormt meget i min egen designproces.”

- Tina Steneman, Grundlægger af RUG SOLID

Efter et par års brainstorming grundlagde Tina i 2012 RUG SOLID

"I begyndelsen var det kun to produkter, bomuldstæppet og lædertæppet. Det var det. Bare mig, min drøm, nogle tæpper og et lille bitte lager, jeg gik til hver dag for at pakke tæpper."

Siden er der blevet skabt mange nye designs til hjemmet, alle med de samme ting til fælles; god kvalitet til en fair pris skabt med respekt for planeten.

"Det var vigtigt for mig at kunne tilbyde moderne design, i god kvalitet og til en fair pris, men uden at skade vores natur. Noget jeg ikke selv kunne finde."

For Tina er formålet med RUG SOLID at vise, at du kan skabe en bedre verden gennem design

"En af de ting, jeg er mest stolt af, er, at vi gennem design er i stand til at skabe en bedre og mere bæredygtig verden. Vi har skabt et tigertæppe, hvor vi samarbejder med Save Wild Tigers, og siden vi startede i 2018, er antallet af vilde tigre er steget fra 3500 til 4500. Jeg er meget positiv over for fremtiden, og jeg er så taknemmelig for alle der har støttet og os, og alle der vil med på denne rejse.”